Modevakschool Nobly-Nobly

Modevakschool

Nobly-Nobly is een modevakschool in Boven-Hardinxveld, Zuid-Holland, die op kleinschalige wijze werkt.
U kunt hier terecht voor hobbynaailessen, professionele opleidingen binnen het modevak, workshops, creatieve activiteiten voor kinderen en het laten maken of vermaken van kleding.

Nelly Breedveld
De persoon achter Modevakschool Nobly-Nobly is Nelly Breedveld. Al op jonge leeftijd was zij actief met het maken van kleding voor zichzelf en anderen. Na het volgen van diverse opleidingen van het Instituus Cuppens-Geurs is ze in september van het jaar 2000 gestart met lesgeven. Toen ging dat om één avond in de week, maar sinds 2011 is het aanbod steeds uitgebreid. Inmiddels kunt u naast de naailessen ook voor diverse andere activiteiten terecht bij modevakschool Nobly-Nobly.

Naailessen
Lijkt het u leuk om uw eigen kleding te leren maken of wilt u op een andere manier creatief aan de slag met stof? Dan zijn de naailessen die Modevakschool Nobly-Nobly verzorgt zeker iets voor u. In kleine groepen van maximaal 5 à 6 personen kunt u aan de slag met de naaimachine. Kijk voor meer informatie hier .

Cuppens-Geurs
Naast de hobbynaailessen kunt u ook de opleidingen van het Instituut Cuppens-Geurs volgen. Deze opleidingen worden afgesloten met een examen waarna u bijvoorbeeld gediplomeerd coupeuse bent.
Kijk voor het volledige aanbod van opleidingen hier .

Workshops
Naast de wekelijkse lessen kunt u ook workshops volgen.
Zo leert u bijvoorbeeld in drie uurtjes een eenvoudige rok te maken.
Kijk voor het volledige aanbod van workshops hier .

Kinderactiviteiten
Ook voor kinderen organiseren wij leuke activiteiten zoals kinderfeestjes en de kinderhandwerkclub.
Kijk voor meer informatie hier .

Atelier
Voor het laten ontwerpen, maken of vermaken van kleding kunt u terecht bij het atelier. Voor info en prijzen kijkt u hier .