Modevakschool Nobly-Nobly

Opleidingen Cuppens-Geurs

Bij modevakschool Nobly-Nobly kunt u ook terecht voor de opleidingen van het Instituut Cuppens-Geurs. Deze opleidingen bestaan uit een mix tussen theorie en praktijk. De lessen zijn erop gericht om zelf patronen te leren maken en aan de hand daarvan kleding te maken.

Het tempo waarin je de opleiding doorloopt kun je als cursist zelf bepalen. Ook het moment waarop je deelneemt aan het examen kun je, in overleg met je lerares, zelf kiezen.

Om deel te nemen aan de Begincursus is ervaring of een specifieke vooropleiding niet nodig. De andere opleidingen van het instituut bouwen op elkaar voort. Iedere opleiding start met een theoretisch deel; door het uitwerken van het opleidingsboek leer je verschillende basistechnieken. Deze technieken komen later samen in het praktische deel van de opleiding. Voor dit praktische deel teken je zelf een volledig patroon voor een kledingstuk, dat je vervolgens zelf zult gaan maken.

Nobly-Nobly biedt de volgende opleidingen van het instituut aan:
-Begincursus
-Costumière
-Coupeuse
-Modevaktekenen
-Lerares

Voor meer specifieke info over de verschillende opleidingen kunt u terecht op de website van het instituut: www.instituutcuppens-geurs.nl . Wil je meer informatie of je aanmelden voor de lessen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.